Algemeen Nieuws · 16. december 2019
Heeft u ook T-Mobile ? Dan heeft u waarschijnlijk gemerkt dat u geen service heeft en niet kunt bellen maar wel gebeld kan worden..

Algemeen Nieuws · 16. november 2019
Wij helpen je bij het opstarten van je eigen telefoonwinkel erg graag ! Mis jij de kennis en informatie om te weten waar je moet beginnen ? Tipo Telecom helpt beginnende ondernemers graag op te starten !

Apple Nieuws · 15. november 2019
De Apple Stores in Nederland bevinden zich uitsluitend in Amsterdam, Den Haag, en Haarlem. Waar kun je dan terecht voor reparatie aan je Apple iPhone als je niet in de buurt van Amsterdam of de andere twee steden woont?

Algemeen Nieuws · 15. november 2019
Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

Apple Nieuws · 15. november 2019
Zoek je naar Apple reparatie Eindhoven? Dan ben je op zoek naar GSM Veldhoven! Wij verzorgen namelijk snelle en vakkundige Apple reparaties in Eindhoven en Veldhoven.

Algemeen Nieuws · 14. november 2019
Er zijn diverse onderdelen die u kunt laten repareren aan uw smartphone. Wij werken met experts en zij hebben van alles al gezien. Door hun ervaring kunnen zij schermen, batterijen, speakers, accu’s maar ook touchscreens maken.

Samsung Nieuws · 14. november 2019
Voor een Samsung Galaxy Tab reparatie bent u bij GSM Veldhoven aan het juiste adres. Wij kunnen een Samsung Galaxy Tab reparatie uitvoeren wanneer uw glas gebroken is of als u een oplaad probleem heeft. Wanneer uw Samsung Galaxy Tab kapot is, maar u niet weet wat er aan mankeert verricht GSM Veldhoven een onderzoek.

Algemeen Nieuws · 14. november 2019
Heb je een LG die al een tijdje niet meer goed werkt? Dan is het tijd voor een LG reparatie. Als je LG kapot is of slecht functioneert is dat zeer vervelend. Bij Tipo Telecom kun je altijd terecht voor een snelle reparatie van jouw LG smartphone! Voordat je het weet sta je weer buiten met een gerepareerd LG toestel.

Algemeen Nieuws · 14. november 2019
Een kapot scherm repareren, connector reparatie of waterschade verhelpen? Bij Tipo Telecom draaien we onze hand er niet voor om. De meest voorkomende problemen bij de OnePlus smartphones verhelpen we binnen een half uurtje.

Algemeen Nieuws · 14. november 2019
Laad je Huawei smartphone al een tijdje niet meer goed op, of is je scherm kapot? Kom dan snel langs bij Tipo Telecom Veldhoven - Eindhoven Huawei reparatie.

Meer weergeven