· 

Een snelle Motorola reparatie Veldhoven of Eindhoven!Wat kunt u aan uw smartphone laten repareren?

Er zijn diverse onderdelen die u kunt laten repareren aan uw smartphone. Wij werken met experts en zij hebben van alles al gezien. Door hun ervaring kunnen zij schermen, batterijen, speakers, accu’s maar ook touchscreens maken.Voor het laten maken worden alleen authentieke Motorola onderdelen. Is het niet mogelijk om de mobiel te repareren? No cure no pay.

 

Scherm

Het scherm komt vaak voor bij binnenkomende reparaties. Dit is een kwetsbaar onderdeel van de mobiele telefoon en bovendien erg groot. Verder gaan deze defecten vaak gepaard met touchscreens en knoppen.

 

Batterij

Heeft u het idee dat de batterij van uw toestel steeds korter meegaat? Laat het meteen controleren door een expert. U heeft hier geen afspraak voor nodig.

 

Camera

Is uw apparaat gevallen en doet de camera het niet meer? GSM Veldhoven heeft dikwijls genoeg vervangende producten op voorraad waardoor u geniet van snelle service.

 

Authentieke Motorola onderdelen

Voor de reparatie van uw Motorola toestel worden voor zo ver mogelijk authentieke onderdelen gebruikt. Wij hebben een officiële leverancier waar wij onze producten halen. Dit betekent dat wij een garantie van 1 jaar leveren bij iedere reparatie.Vaak komen er mensen langs die eerst langs een niet-erkende winkel zijn langsgegaan zonder succes. Sterker nog, in sommige gevallen zijn bepaalde functies kapot gegaan.

 

Snelle reparatie

Niet alleen de kwaliteit speelt een rol in het maken van een mobiel, maar ook de snelheid. Iedereen wilt zo snel mogelijk zijn of haar smartphone weer terug. Daarom repareren wij meestal binnen 30 minuten.

 

Expert in Motorola reparaties

De reparatie van uw Motorola smartphone wordt verricht door een expert. Zo laat u het laten maken van telefoon in de handen van iemand die veel ervaring heeft met het repareren. Bij een controle wordt al snel duidelijk wat het defect is aan het beeldscherm, camera of ander onderdeel.

 

Voor het vervangen putten wij uit onze eigen voorraad van authentieke onderdelen. In combinatie met de ervaring van onze medewerkers kunnen wij een garantie bieden van 1 jaar na het repareren.

 

Verder kan GSM Veldhoven vrijwel meteen vaststellen of het laten maken van de mobiele telefoon haalbaar is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op over de reparatie van uw Motorola smartphone.Reactie schrijven

Commentaren: 0