iPhone reparatie Veldhoven


iPhone X opening phone
iPhone Reparatie Veldhoven

Een iPhone reparatie in Veldhoven ?

Heb je je telefoon (in het water) laten vallen? Of gaat je batterij wel heel snel leeg? Het is erg vervelend als je iPhone niet meer naar behoren werkt. Gelukkig kun je bij GSM Veldhoven - Eindhoven snel en eenvoudig je iPhone laten repareren. Wij voeren verschillende iPhone reparaties in Veldhoven en Eindhoven uit, zoals een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of een nieuwe connector. Je kunt online een afspraak inplannen en vervolgens langskomen op het moment dat jou uitkomt. Bij ons kun je rekenen op een top service bij iedere iPhone reparatie in Veldhoven of Eindhoven.

 

Vakkundige en snelle reparatie service

Naast de snelle service kun je van ons ook uitstekende kwaliteit verwachten. Onze iPhone reparateurs in Veldhoven en Eindhoven checken iedere iPhone grondig en gaan vervolgens zorgvuldig te werk. Ons team is gespecialiseerd in iPhone reparaties en daarnaast maken wij (vrijwel) altijd gebruik van originele onderdelen. Soms is dit niet mogelijk, maar dan brengen we je op de hoogte én gebruiken we de hoogste haalbare alternatieve oplossing.

 

Aan een goede iPhone reparatie service hoeft niet altijd een hoog prijskaartje te hangen, want bij GSM Veldhoven wordt je iPhone altijd gerepareerd voor een aantrekkelijke prijs. Deze prijs weet je al voordat je je iPhone langsbrengt, bij ons hoef je namelijk geen afspraak in te plannen de meeste reparatie zijn binnen 15 minuten klaar en voordat u bij ons langskomt kunt u de vaste prijs al vinden op onze website dus geen verassingen achteraf. Op onze iPhone reparaties in Veldhoven en Eindhoven zit 1 jaar garantie op de door GSM Veldhoven vervangen onderdelen. Dit zorgt ervoor dat je er altijd op kunt vertrouwen dat je iPhone aan de hand van de hoogste standaard wordt gerepareerd.

 

Haal & Breng service in Veldhoven

Het wegbrengen van je iPhone voor een reparatie kan soms een werkje zijn waar je maar niet aan toe komt. Bijvoorbeeld omdat je druk bent met je werk of studie. Als je geen tijd hebt om langs te komen bij onze iPhone reparatie service in Veldhoven of Eindhoven, kunnen wij ‘m bij je komen ophalen! Met de Haal & Breng service wordt je iPhone opgehaald en naar onze reparatie service gebracht. Na een diagnose van je iPhone repareren we het toestel en brengen we ‘m weer naar je toe. Het enige dat jij hoeft te doen, bel ons op telefoon 040 298 89 82 en maak uw Haal en Breng Afspraak. Geef aan wat voor type Apple iPhone je hebt en welke reparatie nodig is. U kiest de datum en tijdstip die het beste bij u past. Een iPhone reparatie bij GSM Veldhoven of Eindhoven is eenvoudig en snel! 

 

Wil je toch liever zelf langskomen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Het is ook mogelijk om zonder afspraak bij ons in Veldhoven - Eindhoven binnen te komen lopen, maar in dat geval ben je niet altijd verzekerd van onze snelle service daarom is het verstandig voor uw bezoek aan ons filiaal eerst even te bellen of te Appen klik hier voor onze contact informatie. Blijf niet langer met je gebroken scherm, kapotte accu of waterschade rondlopen. Je toestel is klaar terwijl je wacht!

 

iPhone reparatie Veldhoven van GSM Veldhoven

Werkt je iPhone niet meer naar behoren, maar weet je niet precies waar dit aan ligt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen en adviseren je graag. 

 

Onze meest voorkomende iPhone reparaties in Veldhoven zijn:

 

Beeldscherm/LCD reparatie (glas kapot)

Batterij reparatie (batterij snel leeg)

Dock connector reparatie (laadt niet meer op)

Waterschade reparatie

Lock button reparatie (gaat niet meer aan en uit)

Home button laten vervangen 

Naast Apple reparaties voeren wij in Veldhoven en Eindhoven ook reparaties uit aan andere smartphones. Onder andere de Samsung Galaxy S8 play, Samsung S7, Samsung S6 en Sony Xperia Z5. Of het nou om een grote of mini reparatie gaat, bij GSM Veldhoven kun je rekenen op een super service met de beste onderdelen.

 

Ben je benieuwd naar de iPhone reparatie tarieven? Wanneer je op onderstaande knop klikt komt u direct uit bij onze reparatie tarieven. GSM Veldhoven staat voor je klaar met een goede service! Kom snel langs voor een iPhone reparatie in Veldhoven.Contact met GSM Veldhoven


Openingstijden

Maandag: GESLOTEN

Dinsdag: 10:00 - 18:00

Woensdag: 10:00 - 18:00

Donderdag: 10:00 - 18:00

Vrijdag: 10:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 18:00

Zondag: GESLOTEN

Contactgegevens

App:    06 44 1000 44

Tel:      040 - 298 89 82

Email: Mail nu

KVK-Nummer:

76231372

Adresgegevens

GSM VeldhovenWaar vind u GSM Veldhoven ?