iPhone Reparatie Eindhoven


iPhone X screen replacement
iPhone Reparatie Eindhoven

iPhone reparatie Eindhoven

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

 

Telefoon reparatie Eindhoven

Bij Phoneworld streven wij ernaar zo bereikbaar mogelijk te zijn voor je. Niet alleen zijn we online en telefonisch altijd beschikbaar, ook is het belangrijk dat je dichtbij een fysieke locatie kunt vinden om zo snel mogelijk je telefoon te laten repareren. Wij hebben momenteel vijf locaties verspreid over Nederland. Een van die locaties is Veldhoven. Woon je in de provincie Noord-Brabant? Kom dan voor je telefoon reparatie naar Veldhoven.

 

Goed bereikbaar

Telefoon reparatie Eindhoven nodig? Kom dan naar GSM Veldhoven. Als je jouw telefoon in Eindhoven laat repareren, dan weet je zeker dat je het filiaal van GSM Veldhoven makkelijk kunt bereiken. Eindhoven staat erom bekend niet altijd makkelijk bereikbaar te zijn en onvoldoende of uitsluitend dure parkeergelegenheid te hebben. GSM Veldhoven heeft voor een locatie in Veldhoven gekozen. Je kunt deze locatie dan ook gemakkelijk met de auto bereiken. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie gemakkelijk te bereiken.

 

Een telefoon bij GSM Veldhoven laten repareren? Ben je dan niet een ton geld kwijt aan parkeerkosten als je met de auto komt? Absoluut niet! GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

 

iPhone reparatie Eindhoven

Ook in ons filiaal in Veldhoven wordt je telefoon gerepareerd met de grootst mogelijke zorg. Ga dus niet zelf hobbyen of je kostbare smartphone in handen leggen van een onkundige particulier. Een smartphone is een fragiel apparaat, met name het binnenwerk kan zeer gevoelig zijn voor aanraking. Onze kwaliteitsmonteurs in onze werkplaats in Veldhoven zijn goed opgeleid, hebben jarenlang expertise en werken secuur. Alleen met de beste gereedschappen wordt jouw telefoon behandeld. Zo weet je zeker dat je niet alleen vlug weer gebruik kan maken van je telefoon maar dat deze ook kwalitatief goed is nagekeken en gerepareerd. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

 

Voordat onze vestiging in Veldhoven een telefoon repareert, wordt er eerst een uitgebreid onderzoek gedaan. Is er sprake van alleen schade aan de buitenkant of is er juist intern een probleem? Onze monteurs stellen eerst een gratis diagnose waarna er overleg met je plaatsvindt. Zo weet je waar je aan toe bent en wat we voor je kunnen doen.

 

Indien het vervangen van onderdelen noodzakelijk blijkt te zijn, dan doen wij dit uitsluitend met originele onderdelen. Zo weet je zeker dat je nooit met kwalitatief mindere onderdelen naar huis gestuurd wordt. Op deze vervangen onderdelen zit ook nog eens een garantie van een halfjaar, gooi dus nooit de factuur weg. Tot slot denken wij ook aan het milieu als we bij GSM Veldhoven een telefoon repareren. Oude onderdelen worden gescheiden en teruggestuurd, waarna ze voor recycling kunnen worden gebruikt.

 

Kosten- en tijdbesparing

Hoe fijn is het om zo snel mogelijk weer buiten te staan met je smartphone die weer helemaal 100% werkt? Wil je tijd en kosten besparen op je iPhone reparatie in Eindhoven? Ook dat kan bij GSM Veldhoven. In Veldhoven repareren wij een telefoon zo snel mogelijk. Geen wachtrij, je wordt direct geholpen als je bij onze vestiging binnenstapt. De meeste telefoon reparaties die wij doen in onze Veldhovense vestiging zijn binnen een halfuur afgerond. Het kan echter voorkomen dat er meer aan de hand is met je telefoon, denk bijvoorbeeld aan problemen met het moederbord. In dat geval bespreken we met je wat we gaan doen en hoelang dat kan gaan duren. Ook dan kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Wij willen naar onze klanten toe transparant zijn in het kostenplaatje. Voor veel onderdelen en bijbehorende reparaties staat een standaardprijs op onze website. Het kan echter ook om softwarematige problemen gaan, om speciale reparaties of meerdere onderdelen die tegelijk vervangen moeten worden. Wat het geval ook is, wij brengen je van tevoren op de hoogte voordat we een reparatie starten. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

 

Heb je een defect aan je telefoon, heb je een vraag of advies nodig? iPhone reparatie Eindhoven? Kom dan langs in onze GSM Veldhoven vestiging in Veldhoven!


Contact met GSM Veldhoven


Openingstijden

Maandag: GESLOTEN

Dinsdag: 10:00 - 18:00

Woensdag: 10:00 - 18:00

Donderdag: 10:00 - 18:00

Vrijdag: 10:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 18:00

Zondag: GESLOTEN

Contactgegevens

App:    06 44 1000 44

Tel:      040 - 298 89 82

Email: Mail nu

 

KVK-Nummer:

76231372

Adresgegevens

GSM VeldhovenWaar vind u GSM Veldhoven ?