iPhone 4 Reparatie Veldhoven


Op deze pagina zie je in een handig overzicht direct wat de kosten van een iPhone 4 reparatie zijn. De kosten zijn altijd inclusief montage en btw. Weet je niet precies wat de klacht is of welk onderdeel dat je nodig hebt? Geen probleem. Bij ons betaal je geen onderzoeks kosten, dus je kunt altijd vrijblijvend laten kijken waar het probleem door veroorzaakt wordt.


Reparaties volgens officiële procedures

Tipo Telecom Veldhoven repareert smartphones en tablets van diverse merken: AppleHuaweiSamsungLGNokiaOnePlus, en Motorola. Onze reparaties worden uitgevoerd volgens de procedures van de fabrikant. Bij Tipo Telecom  Veldhoven profiteert u van 9 jaar aan kennis en ervaring. We gebruiken uitsluitend originele of A+ kwaliteit onderdelen. Zo bent u verzekerd van hoogstaande telefoon reparaties tegen de laagste prijzen.


Wat je moet weten:

Als alleen het glas van je iPhone 4 kapot is, wordt ook altijd het LCD beeldscherm mee vervangen. Je krijgt dus niet alleen een ander nieuw glas, maar ook een nieuw beeldscherm.


Informatie over de reparatie prijs:

Bovengenoemde reparatie prijzen gelden voor reparatie van het glas waarbij het LCD beeldscherm nog werkzaam is.

Er geldt een toeslag van € 20,- op de scherm reparatie prijs indien niet alleen het glas, maar ook het LCD beeldscherm kapot is.

 

De toeslag is van toepassing als er delen van je beeldscherm missen, er gekleurde vlekken of strepen door je beeld lopen, of andere onvolkomenheden aan het beeld te zien zijn.


iPhone 4
iPhone 4 reparatie

Scherm reparatie : € 29,00

Achterkant glas : € 5,00

Waterschade reiniging : € 35,-

Hoofdtelefoon : € 29,00

Batterij vervangen : € 15,00

Speaker aan oor : € 19,00

Home knop : € 20,00

Volume knop : € 39,00

Mute knop: € 39,00

oplaad connector : € 25,00

Ringtone speaker : € 20,00

Power knop / aan uit knop : € 35,00

Microfoon : € 25,00

Camera voorkant : € 20,00

Camera achterkant : € 29,00

Wi-Fi reparatie : € 25,00

Software reparatie : € 35,00

Onderzoek en montage kosten: € 0,00


iPhone 4 snel gemaakt:

Je kapotte iPhone 4 kan bij Tipo Telecom heel snel gerepareerd worden, binnen slechts 15 minuten is iPhone 4 weer helemaal tip top in orde.

 

iPhone 4 reparatie voor de laagste prijs:

Je iPhone 4 wordt bij Tipo Telecom voordelig gerepareerd, tegen de scherpst mogelijke tarieven. Door steeds de prijzen te vergelijken kan Tipo Telecom jou de beste prijs bieden. Het repareren van de powerknop van jouw iPhone 4 kost slechts €35,- en het vervangen van de achter camera kan al voor €29.-

 

Op alle reparaties die Tipo Telecom uitvoert zit bovendien standaard gratis garantie. Zodat jouw iPhone 4 het dus zeker weten weer doet!

 

iPhone 4 reparatie zonder afspraak:

Kom langs wanneer het jou uitkomt en wij van Tipo Telecom repareren jouw iPhone 4. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Bovendien is je fiets stallen of auto parkeren voor de deur mogelijk. Kom dus gauw langs bij Tipo Telecom aan het Meiveld 80 in Veldhoven en Eindhoven!

 

Meer info over Tipo Telecom weten? Like ons dan op FACEBOOK of volg ons op INSTAGRAM.

 

Toelichting soort scherm reparatie iPhone 4:

De 2 beste soorten schermen die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit mogelijk; beter is er niet. Bekijk ze hieronder.

 

1.Replica scherm: de voordeligste keus! Vertoont wel kleurverschil en garantieduur is 12 maanden.

 

2.Origineel scherm: het beste scherm!  De beste keus wanneer je nog garantie hebt bij Apple garantieduur is ook namelijk 12 maanden.


Waar vind u Tipo Telecom ?