· 

Apple Stores niet aanwezig in omgeving Eindhoven

Geen Apple Store in omgeving Eindhoven !
Geen Apple Store in omgeving Eindhoven !

Apple Stores niet aanwezig in omgeving Eindhoven

De Apple Stores in Nederland bevinden zich uitsluitend in Amsterdam, Den Haag, en Haarlem. Waar kun je dan terecht voor reparatie aan je Apple iPhone als je niet in de buurt van Amsterdam of de andere twee steden woont?

 

Heel simpel, en stukken voordeliger, in Eindhoven of Veldhoven bij GSM Veldhoven !

 

Sinds de komst van de iPhone houden wij ons bezig met de reparatie aan smartphones die Apple of andere fabrikanten produceren. Graag vertellen we je op deze website, wat we repareren en wat de prijzen hiervan zijn. Eigenlijk repareren we gewoon alles, voor een genadeloos lage prijs. Het zal je direct opvallen dat de reparatie prijzen een stuk aantrekkelijker zijn dan bij de Apple Store zelf. Onze winkel is niet zo mooi, en bevind zich niet op een dergelijke dure locatie als de Apple winkels, maar onze prijzen en de kwaliteit van de reparatie maken alles goed, getuige de dagelijks klanten die we uit de randstad in Eindhoven mogen verwelkomen met hun defecte iPhone. Laat je overtuigen waar wij voor staan. De koffie staat alvast voor je klaar, dus kom eens kennismaken met ons.

 

Geen afspraak nodig

Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een iPhone reparatie.

 

Na 15 minuten wachten

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je iPhone weer afhalen aan de balie. Je iPhone is nu weer als nieuw.

 

Inname aan de balie

 

Een van onze collega's noteert de klacht, en het gewenste onderdeel dat je wilt laten monteren. En wij vertellen ook direct de prijs die hieraan vastzit zonder verassingen achteraf!Reactie schrijven

Commentaren: 0