· 

Water over Macbook !

Als je te maken hebt met water over je MacBook Air of Pro, dan zit je natuurlijk gelijk met de handen in het haar. Wat te doen bij waterschade aan mijn MacBook? Natuurlijk kijk je gelijk of deze het nog doet. Is dat het geval, dan vormt dat een hele opluchting. Het komt helaas ook voor dat de vochtschade aan je MacBook Pro zodanig is dat deze het niet meer doet. Gelukkig is vochtschade vaak niet permanent. Waterschade aan een MacBook herstellen is vooral een kwestie van drogen. Soms kun je dat zelf doen, eventueel bijgestaan door vochtvreters. Maar soms is het vocht alleen te verwijderen door het apparaat open te maken en te laten drogen. In een enkel geval moeten er zelfs onderdelen vervangen worden. Wanneer je MacBook opengemaakt moet worden, is het raadzaam dit door een specialist als Tipo Telecom te laten doen.

 

Wil je vochtschade aan je MacBook zo snel mogelijk laten herstellen? Maak dan een afspraak bij Tipo Telecom. Wij kunnen waterschade aan je MacBook herstellen en zorgen dat hij het snel weer doet.

 

Wat zelf te doen bij waterschade aan je MacBook?

Er zijn een aantal zaken die je zelf kunt doen om waterschade aan je MacBook Pro of je MacBook Air te herstellen of te beperken:

 

Bel altijd eerst je verzekeraar;

Positioneer je MacBook zodanig dat vocht, liefst via het toetsenbord, eruit kan lopen;

Als er geen vocht meer uitloopt, zorg dan voor vochtvreters;

Maak een afspraak voor herstel vochtschade van je MacBook Pro.

 

Een vochtschade/waterschade behandeling kost bij ons € 89,-

Reactie schrijven

Commentaren: 0