· 

Videokaart iMac vervangen Veldhoven - Eindhoven

Er zijn in principe twee redenen waarom je de videokaart in je iMac zou willen vervangen: je videokaart is kapot of je wilt je iMac upgraden. In beide gevallen helpt Tipo Telecom je en vervangen wij voor jou de iMac videokaart. Dat kan nodig zijn vanwege een defect of omdat je een oudere iMac wil upgraden. Mocht er sprake zijn van een defect, dan kijken we eerst goed naar je iMac. Zo komen we erachter of het probleem ook echt in je videokaart zit en of het vervangen van de videokaart het probleem oplost. Een iMac videokaart reparatie is vaak niet haalbaar. Bij dergelijke elektronica geldt dat het vervangen van een onderdeel, de videokaart in dit geval, vaak de meest duurzame en voordelige oplossing is.

 

Is jouw Mac videokaart kapot of heb je andere problemen met je Mac? Bij Tipo Telecom maak je gemakkelijk een afspraak voor reparatie of de vervanging van een onderdeel. Zo kun je snel weer aan de slag.

 

Hoe weet ik of ik een nieuwe iMac videokaart nodig heb?

Zoals gezegd zijn er eigenlijk maar twee redenen om een iMac videokaart te vervangen: een kapotte videokaart of een upgrade. Dat laatste komt eigenlijk alleen voor bij oudere apparaten. Apple-producten zijn grafisch immers al behoorlijk goed, dus een upgrade van de nieuwere Macs is vaak überhaupt niet mogelijk. Bij een defect is de reden voor vervanging natuurlijk duidelijk. Minder duidelijk is vaak of je iMac videokaart defect is, of dat er een ander probleem speelt, zoals:

 

Een defect beeldscherm;

Problemen met het geheugen;

Een kapot moederbord;

Voeding die aan vervanging toe is.

 

Klik op onderstaande knop om direct naar de reparatie tarieven van uw iMac of Macbook te gaan.

Weet u niet welke Apple apparaat u heeft? Geen probleem neem contact met ons op wij helpen u graag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0